IMG_0611.jpg

Trainingsprogramma

Trainingsprogramma

Het trainen van u en uw medewerkers is zeer belangrijk voor uw kwaliteit en uw succes. Espresso Service West biedt een breed scala aan trainingen kosteloos aan onze espresso-service-klanten aan. Onze trainer en Nederlands baristakampioen Lex Wenneker kan u en uw medewerkers opleiden tot een echte barista. Alle trainingen kunnen worden verzorgd in onze trainingsruimte in Den Haag of op locatie. De standaardtrainingen zijn Basis Barista en Molen & Espresso. Mocht u meer willen leren en werken aan uw koffiekwaliteit bieden we ook een Latte Art- training aan. 

Proeverij

GreenLatte.png

Duur: ± 2 uur

In deze training leert u diverse smaken te herkennen in verschillende espresso’s. U maakt kennis met het uitgebreide aanbod aan branders dat ESW biedt en kiest u de beste match voor u. 

U maakt kennis met de rijke koffiewereld
U kiest voor u de beste koffie 


Basis Barista

doubleportafilterkopie.png

Duur:  2-3 uur

In deze training leert u de basis van het espressomaken en het melkschuimen. U leert waar koffie vandaan komt en hoe u moet omgaan met uw machine en koffiemolen. 

Basis van het espressomaken
Basis van het melkschuimen 


Molen &
Espresso

mahlkonig-k30-white-front-angle-wbg.png

Duur ± 2 uur 

In deze training leert u meer over het instellen van uw koffiemolen. U gaat dieper in op de techniek van het espressomaken. U leert hoe de molen moet worden aangepast en welke invloed dat thee op de smaak. 

Herkennen van over- en onderextractie
Molen opnieuw instellen 


Latte Art

hc7021-r2-1L1.png

Duur ± 2 uur 

In deze training leert u betere kwaliteit melkschuim te maken. U leert basis guren te schenken zoals het hartje en de rosetta. 

Gladde microfoam maken
Figuren schenken met melk