IMG_1547.jpg

la marzocco

Espresso Service West B.V. is de exclusieve importeur van La Marzocco espressomachines. La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker.

Espresso Service West B.V. is de exclusieve importeur van La Marzocco espressomachines. La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Handgemaakt in Florence

La Marzocco, opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van high-end, met de hand gemaakte, professionele espressomachines gericht op smaak en stijl. In 1939 patenteerde La Marzocco de eerste machine met een horizontale boiler (vandaag de dag nog steeds de standaard in de industrie), de eerste van een reeks belangrijke innovaties. In 2015 introduceerde het bedrijf het eerste model dat zich richt op thuisgebruik, de Linea Mini.

Traditie, onderzoek, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die met de hand wordt gemaakt per order. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.

IMG_1563.jpg
linea classic_av_2 group_angle.jpg

Linea Classic

Dit icoon gaat nooit uit de mode. De Linea Classic wordt beschouwd als het ideale werkpaard voor hoogvolume cafés. De heldere lijnen geven charme van eenvoud aan vele cafés, branders en ketens. Een beproefde machine, betrouwbaar en perfect voor uw nieuwe cafe, bar of restaurant. De Linea Classic  is zorgvuldig ontworpen om te laten werken in elke setting. Een waar kunstwerk.

linea pb_av_2 group_angle.jpg

Linea PB

Bij het vervaardigen van de Linea PB heeft Piero Bambi de designelementen en functies die de Linea Classic een icoon maakten, verfijnd. De Linea PB introduceert een nieuw niveau van prestaties, betrouwbaarheid en vakmanschap die de Linea de toekomst indraagt. De Linea PB beschikt over het iconische La Marzocco gepolijst roestvrijstalen body, geüpdatet met vereenvoudigde lijnen en een lager profiel, uitgerust met een gebruikersvriendelijke software die de barista directe controle geeft over de boilertemperatuur, precieze zetvolume, heetwaterkraandosering, auto-back flush en andere opties.

strada av_2 group_angle.jpg

Strada AV

Met modern Italiaans design en gebruiksvriendelijke interface, een Linea PB in een designerjas. De meest stabiele espressomachine dankzij de thermische stabiliteit en individuele koffieboilers; uitgerust met High Performance Steam Wands, die altijd warm zijn dankzij thermische isolatie. Efficiënte elektronica maakt het gemakkelijk om instellingen te personaliseren. Last but not least, Strada AV is voorzien van een 3-toets bedieningspaneel.

Vraag naar de verkrijgbaarheid van alle andere La Marzocco-modellen.

linea mini_black_angle.jpg

Linea Mini

Het iconische design en de prestatie van een La Marzocco espressomachine komt thuis met de Linea Mini, een klassieker opnieuw ontworpen voor de keuken. De Mini komt met een dubbele boiler en een geintegreerde zetgroep die de machine temperatuurstabiliteit en energiezuinigheid geeft in een kleiner formaat. Net zo handgemaakt als de commerciele machines die de Mini net zo duurzaam maakt als zijn grote broer. 

 

Maatwerk

Specht  Sample American Oak B.JPG

Specht Design

Specht Design van Dan Schonknecht maakt handgemaakte onderdelen voor La Marzocco-espressomachines. ESW is de exlusieve Europese distributeur van Specht Design. Er is van alles mogelijk: van houten frames tot koperen knoppen. Kijk op de instagram van Specht Design of vraag naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een La Marzocco espressomachine?

IMG_1380.jpg

Poedercoating

Al onze machines kunnen worden voorzien van een zogenaamde poedercoating. Deze krasbestendige coating kan in iedere kleur worden opgeleverd. Zo kan iedere machine aangepast worden aan uw eigen interieur!