IMG_1459+2.jpg

Espresso

Espresso Service

Espresso Service West levert al ruim 27 jaar koffie- en theediensten aan horeca in de regio Zuid-Holland. Met een sterke band in de regio levert ESW een breed scala aan apparatuur en producten. Van slow coffee tools tot state-of-the-art espressomachines en van klassieke Italiaanse koffiemerken tot third wave koffiebranders. ESW biedt daarnaast uitgebreide technische serviceverlening voor machineonderhoud, verzorgt koffietrainingen en ontwikkelt en implementeert koffieconcepten voor de horeca. Klik hier voor alle merken die wij als service provider voeren.

Bocca-coffee.jpg

Koffieleverancier

ESW verzorgt koffie van vele merken, van toegankelijke Italiaanse espresso's tot moderne friszure blends. Met gerenommeerde koffiemerken en vooruitstrevende koffiebranders zijn we uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van alle koffie- en theebenodigdheden voor horeca.

magnetische_theedienbladen_1.jpg

Thee

Natuurlijk verzorgt ESW naast koffie ook een uitgebreide selectie aan thee. Wij kunnen onze klanten adviseren welke merken passen bij hun specifieke concept. Naast thee in zakjes verzorgen wij sinds kort ook losse thee van Crusio en Puritea voor een moderne kwaliteitsbeleving. 

IMG_0610.JPG

Trainingen

Wij verzorgen voor al onze klanten uitgebreide trainingen. In vier modules worden zij kosteloos opgeleid tot volwaardige barista's. Deze kunnen zowel in onze trainingsruimte in Den Haag als op locatie worden gegeven. 

Bocca_Header_1.jpg

Toebehoren

Natuurlijk kan ESW ook helpen aan alle toebehoren die de horeca nodig heeft voor hun koffie- en theeassortiment. Zo leveren wij zowel hoge kwaliteit koffiekoppen van het Nieuw-Zeelandse merk Acme, als de kopjes van vele merken. Ook kunnen wij een uitgebreid assortiment aan  koekjes & melkcupjes verzorgen.