la2.png

Auto Brew Ratio

 

Auto Brew Ratio (ABR)

Om perfecte espresso's te maken moeten de kleinste details kloppen. De gepatenteerde Auto Brew Ratio, met in de lekbak geïntegreerde weegschalen, helpt je door exact het door jou ingestelde espressogewicht te halen. De functie kan zelfs op basis van een ratio uitrekenen hoeveel water de machine moet geven. Auto Brew Ratio is een optie op zowel de Linea PB als de Strada AV.

 
Linea PB ABR 2 gr 05.jpg

Ratio Mode

In de Ratio Mode programmeer je de gewenste zetverhouding in de machine. Vóór het zetten plaats je de gevulde filterdrager op de weegschaal van de lekbak, zodat de espressomachine de gemalen koffie kan wegen. Je kan dan de filterdrager in de machine draaien en de zetgroep aaanzetten door een van de geprogrammeerde zetverhoudingsknoppen te selecteren. De Ratio Mode zal het shot automatisch stoppen wanneer de juiste ratio is bereikt.

IMG_6298.jpg

Mass Mode 

In de Mass Mode programmeer je het gewenste uiteindelijke espressogewicht. Je activeert de zetgroep door een van de geprogrammeerde knoppen te selecteren. Wanneer het gewenste espressogewicht is bereikt, stopt de machine automatisch het shot.