puqpress-1.jpg

Assortiment

Assortiment

Naast La Marzocco importeert en distribueert Espresso Service West een grote keuze aan andere espresso- en filterkoffie-apparatuur. Hieronder ziet u een greep uit ons uitgebreide assortiment met de meest uitgebreide selectie professionele koffiemolens, filterkoffieapparatuur en toebehoren. Neem contact met ons op voor het volledige assortiment!

 
Logo Eztinger AG_RGB.jpg

Etzinger

Het bedrijf Etzinger is opgericht door ingenieur Christian Etzinger. Etzinger is gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van koffiemolens en conische maalschijven. Diepgaande technische kennis en toewijding aan koffie hebben ertoe geleid dat het bedrijf zeer innovatieve molenoplossingen biedt. Zo was Etzinger ook de eerste fabrikant van molens met een weegfunctie.

Naamloos-1-01.png

Mahlkönig

Mahlkönig is een merk dat de standaard al jaren geleden hoog heeft gezet met hun iconische K30-molen. Later heeft Matt Perger de EK43 als espressomolen op de kaart gezet en espresso voor altijd heeft veranderd.

Naamloos-1-1.png

Mazzer

Mazzer is de immer betrouwbare Italiaanse molenbouwer. Met de Kony en Robur maken ze konische espressomolens die de meest veeleisende settings aankunnen.

BUNN_Logo_1840-slogan.png

Bunn

Bunn heeft een naam hoog te houden wat betreft filterkoffie- en heetwaterapparatuur. Het Amerikaanse merk staat daar al sinds de jaren '50 bekend als de machinebouwer met de hoogste kwaliteit.

Wega.png

Wega

Het Italiaanse Wega werd in 1985 opgericht met als doel topkwaliteit espressomachines te bouwen voor de professionele gebruiker. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot wereldwijde marktleider en worden door professionele gebruikers beschouwd als de top in gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Nuova Simonelli Logo.png

Nuova Simonelli Mythos One

Mythos One is de nieuwe generatie on-demand koffiemolen met een hoog niveau van technologie en veel slimme eigenschappen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende barista.

Puqpress

Puqpress heeft de manier waarop we espresso maken voorgoed veranderd. Dit apparaat tampt koffie altijd consistent en recht. Instelbaar in kilo's druk en het ontlast daarmee de polsen en is altijd betrouwbaar.

lattiz-logo.png

Lattiz

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van 1 druk op de knop. Door de innovatieve schuimtechniek gegarandeerd constant en perfect egaal crèmig melkschuim.

cafelat.png

Cafelat

Cafelat is een uitgebreide reeks producten, dat ontworpen is voor de specialty coffeemarkt van nu. Elk product is van de grond op ontwikkeld zonder compromissen, met topontwerp en zorgvuldige aandacht voor detail.

rhino.png

Rhino Coffee Gear

Rhino Coffee Gear is een range van innovatieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor specialty coffee. Ontworpen door professionals groeit de range langzaam uit tot bijna alle aspecten van het baristawerk. Rhino onderscheidt zich door te luisteren naar hun gebruikers en blijft daardoor verbeteringen aanbrengen.