Breaking News ANFIM Koffiemolens

De kogel is door de kerk. ESW, Alleborgh en Limarc België hebben de exclusieve importrechten verkregen van de geweldige koffiemolen van Anfim.

Vanaf volgende week zijn er drie modellen uit voorraad leverbaar. We starten met de Anfim Super Caimano Display on Demand, de Anfim Barista Edition en de Anfim Drogheria, de shopgrinder in black. 

ANFIM

ANFIM begon meer dan 50 jaar geleden met de productie van topkwaliteit koffiemolens voor professioneel en particulier gebruik in hun fabriek in het hartje van Milaan. Vandaag de dag is hun slogan "ANFIM - in the heart of a good coffee" in meer dan 50 landen over de hele wereld bekend. De molens combineren makkelijke hanteerbaarheid, superieure kwaliteit en stevigheid om een perfecte symbiose van state-of-the-art technologie en klassieke Italiaanse stijl te vormen.

Mario Monfrini, die in 1990 de leiding nam, kan terugkijken op een lange en uitgebreide carrière in de koffie industrie. Onder zijn deskundige leiding groeide de fabriek, die oorspronkelijk alleen de Italiaanse markt bediende, uit tot een moderne onderneming die nu meer dan 15.000 koffiemolens per jaar produceert.

ANFIM groeit snel, en deelt de knowhow en het culturele erfgoed die betrekking heeft op het slijpen van echte Italiaanse espresso met barista's over de hele wereld. De vlakke maalschijven specifiek gebruikt voor het malen van espresso zorgen er voor dat de ANFIM koffiemolens wereldwijd tot de favoriete instrumenten behoren van vele Barista's.

Share:
Terug