Een eigen koffiezaak starten

Een nieuwe workshop voor startende ondernemers

De Koffieschool werkt samen met ConcreetAdvies om startende ondernemers te helpen bij de start van een koffiezaak met de workshop 'Mijn eigen koffiezaak'.

Leopold Koffieschool

Leopold Koffieschool, koffieopleidingscentrum, weet alles over koffie: zoals de trends in de koffiemarkt, welke machines er zijn en waar moet je op letten, gebruik van koffie, de menu keuze, de inrichting en routing van een zaak, training van het personeel en de operationele procedures van een koffiebar. 

ConcreetAdvies

ConcreetAdvies weet alles over zakelijke kant van het bedrijf: vergunningen, bestemmingsplan, verzekeringen, personeelsbeleid, marketing, rechtsvormen, wettelijke eisen, contracten en financiën.

Tweedaagse workshop

De doelstelling van de tweedaagse workshop is dat je genoeg handreikingen hebt om je dromen, plannen en ideeën om te zetten in een goed onderbouwd ondernemersplan.

Dit kan niet alleen helpen met het verkrijgen van de financiering, maar ook bij het maken van de juiste keuzes.

Inschrijven

In mei vindt de eerste workshop plaats en de inschrijvingen hiervoor zijn al geopend. De workshops worden gehouden in Utrecht, maar kunnen ook voor kleine groepen potentiële ondernemers elders in Nederland georganiseerd worden.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.koffieschool.nl/horeca.

Leopold Koffieschool is aanwezig op het Amsterdam Coffee Festival op 2&3 mei 2014.

Laat jezelf ook zien tijdens The Amsterdam Coffee Festival 2014!

Share:
Terug