Concept Store Jackie O. in beeld

Great Outfits, lot's of Shoes & Fine Cappuccino's Jackie O. / Van den Assem / Jackie Café

Tijdens of na het shoppen nog even nagenieten van je aankopen onder het genot van een overheerlijke cappuccino? In de hoofdstraat kun je sinds kort terecht bij de gloednieuwe Jackie O. concept store. Met de combinatie van Jackie O. en de komst van het lively jackie Café en de sophisticated Shoes By van den Assem is een waar Jackie Village geboren.

3 activiteiten, 1 beleving! Fashionista's en stijlexperts worden hier niet alleen getrakteerd op een nieuwe outfit, maar ook op een ruim aanbod op de nieuwste modellen schoenen en een heerlijke kop koffie met een broodje of heerlijk huisgemaakte gebakjes.

Jackie O. is na ruim zeven jaar een waar begrip geworden in Noordwijk aan Zee. Met een uitgebalanceerde collectie nationale en internationale toplabels, waaronder IRO, Patrizia Pepe, TwinSet, By Malene Birger en SuperTrash, Santoni, Floris van Bommel, Nike, New Balance en nog veel meer:

Om het maximale uit een shopsessie te halen, is er nu ook Jackie Café. Klanten en passanten kunnen na het passen plaatsnemen aan de uitnodigende bar, of starten de dag met een inspirerend rondje langs de rekken terwijl hun bestelling met grote zorg wordt klaargemaakt. De ervaren Barista's van het Jackie café serveren met veel plezier jouw favoriete kop koffie, in keuze uit 15 soorten, varianten en smaken. Daarmee is het een heerlijke hangout voor iedereen die wel een goede break kan gebruiken, ook als je niet van plan bent om de pashokjes in te duiken.

Voor ieder moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedere smaak: bij jackie O. kun je eindeloos proberen, combineren en variëren. Desgewenst voorzien van zeer professioneel advies. Met de toevoeging van de Jackie O. by Van den Assem Schoenen en het Jackie Café, is de vers geopende conceptstore een waar modeparadijs voor iedereen die graag stijlvol door het leven gaat. Nieuwsgierig geworden? Jackie O. van den Assem en Jackie Café is dagelijks geopend!

Share:
Terug