True Artisan Café: Laat je beste koffie proeven

Meld je aan voor 16 april!

De eerste editie van The Amsterdam Coffee Festival op 2 en 3 mei 2014 geeft kleine en grote koffiebedrijven een podium om te laten zien en vooral proeven waar ze voor staan.

True Artisan Café voor micro roasters en barista's

Nederlandse en Vlaamse micro roasters en barista's kunnen hun beste koffie laten proeven in het True Artisan Café. Bezoekers kunnen top espresso, lattes, etc. proeven, in ruil voor een vrijwillige donatie aan Project Waterfall.

Espressobars/barista's zonder roaster zijn welkom om bezoekers een signature drink te laten proeven.

Barista's en roasters werken vrijwillig en kosteloos mee. Ze hebben de kans om zich gedurende een 2-3 uur durende shift zichzelf en hun koffie te promoten aan de bezoekers van The Amsterdam Coffee Festival.

Project Waterfall

De helft van de opbrengst uit kaartverkoop van The Amsterdam Coffee Festival gaat rechtstreeks naar Project Waterfall. Hiermee worden schoon watervoorzieningen gerealiseerd in delen van Tanzania waar schoon water niet vanzelfsprekend is.

La Marzocco

La Marzocco is een van de grondleggers van True Artisan Café. In navolging van succesvolle edities tijdens het London Coffee Festival, wordt de 'artisan coffee vibe' ondersteund in Amsterdam.

Espresso Service West en Alleborgh Espresso zorgen samen voor de realisatie van de Amsterdamse editie.

Henk Langkemper (ESW): "Op deze manier kan iedereen laten zien waar hij goed in is. Wij zorgen voor perfecte apparatuur en werkplekken, roasters en barista's kunnen zich helemaal focussen op het maken van top koffie."

Aanmelden

Om als micro roaster of barista mee te doen aan True Artisan Café meld je je aan bij Henk Langkemper via henk@esw.nl.

Stuur een e-mail met je naam, bedrijfsnaam, wat je wil laten proeven en voorkeur voor vrijdag 2 mei of zaterdag 3 mei.

Aanmelden kan tot 16 april 2014.

Share:
Terug