Brazuca Coffee komt uit zijn huiskamer

Een goed bewaard Braziliaans geheim in Amsterdam

Als Braziliaan in Amsterdam miste Tiago Gawlinski een warme, swingende plek waar hij kon genieten van koffie en andere, typisch Braziliaanse dranken en hapjes.

Hij zette de stap om zelf zo'n plek te creëren: Casa Brazuca aan de Rijnstraat in Amsterdam. Brazuca staat voor de trots op de Braziliaanse levensstijl, on-Amsterdams rustig en toch vol temperament.

Braziliaanse huiskamer

Amsterdammers rond de Rijnstraat weten Casa Brazuca al jaren te vinden. Daar treffen ze Tiago en zijn team en genieten ze van koffie, gezonde sappen en een typisch Braziliaans powerfood ontbijt.

Vanaf de eerste dag heeft koffie een hoofdrol gespeeld bij Casa Brazuca, Braziliaanse koffie gebrand in Nederland.

Braziliaans geheim

Brazuca Coffee is het best bewaarde Braziliaanse geheim van Amsterdam. Vraag een willekeurige, koffieliefhebbende, Amsterdammer (buiten een straal van 1 km van Casa Brazuca) naar Brazuca Coffee en een vragende en soms zelfs glazige blik komt je tegemoet.

Nieuwe vestiging

Nu komt Brazuca Coffee uit zijn huiskamer om aan een druk kruispunt op de Ferdinand Bolstraat een tweede vestiging te open. Dagelijks open voor de duizenden Amsterdammers en forenzen, op weg naar werk, studie of de kinderopvang.

Voor koffieliefhebbers

Brazuca Coffee springt in het diepe. Naast een tweede vestiging in Amsterdam, is ook de webshop geopend. Dag en nacht eenvoudige koffie bestellen, Braziliaanse koffie, gebrand in Nederland.

Het best bewaarde Braziliaans geheim in Amsterdam is nu bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een Braziliaanse koffiepauze; onderweg, thuis of op kantoor.

www.brazucacoffee.nl

Rijnstraat 22, Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 113, Amsterdam

Share:
Terug