CoffeeCompany lanceert nieuwe website met webshop

COFFEECOMPANY KOFFIE NU OOK VOOR THUIS

Dag en nacht goede koffie bestellen en met behulp van online tutorials thuis perfect zetten. Hiervoor lanceert CoffeeCompany vanmiddag haar nieuwe website, mét webshop.

Webwinkel

Naast de bestaande 36 vestigingen van Coffeecompany in Nederland, opent het bedrijf een webwinkel waar onder andere versgebrande koffiebonen uit de eigen branderij te koop zijn.

Koffie-tutorals

Met behulp van verschillende filmpjes wil Coffeecompany graag haar kennis op het gebied van koffie en koffiezetten delen met haar klanten.

In de tutorials is bijvoorbeeld te zien hoe het beste een Aeropress, Chemex, Espropress en de Zerodripper kan worden gebruiken.

Koffie-abonnement

Het assortiment van Coffeecompany dat te vinden is in de webshop bestaat uit espressobonen, filterbonen, bijzondere theeën en diverse koffie- en thee accessoires.

Bovendien zijn er abonnementen op koffie te verkrijgen waarmee je wekelijks verse koffie op je deurmat vind, deze zijn afhankelijk van de smaak en wensen op het gebied van koffiezetten en koffiedrinken.

Smaakprofiel

"Onze koffies representeren elk een uniek smaakprofiel waarin de plaats van herkomst, de variëteit van de koffiestruik en het vakmanschap van de koffieboer bij uitstek naar voren komen. Speciaal door Coffeecompany getrainde barista's laten in filmpjes op de vernieuwde website op een leuke en eenvoudige manier zien hoe het beste kopje koffie thuis te maken," zegt Jasper Uhlenbusch van Coffeecompany.

Thuis ook goede koffie

Door middel van de tutorials wil CoffeeCompany mensen kennis laten maken met verschillende smaken koffie en zetmethoden.

Uhlenbusch: "Hoewel de focus ook in Nederland steeds meer op het drinken van koffie buiten de deur is komen te liggen, willen we goede koffie en kennis ook thuis beschikbaar maken voor iedereen."

Doel is om vierentwintig uur per dag de kwaliteit van Coffeecompany aan te bieden. De nieuwe website biedt de bezoeker de ingrediënten en tips. Nu ook voor thuis.

www.coffeecompany.nl

Share:
Terug