José Mollura wint Dutch Coffee in Good Spirits Championship 2014

Spannende finale tijdens Horecava 2014

José Mollura (Brandmeester's) wint voor de tweede keer op rij het Dutch Coffee in Good Spirits Championship. In de spannende finale, tijdens Horecava 2014, laat Mollura de nummer twee Mark Hermens achter zich met slechts enkele punten verschil.

Balans tussen show en techniek

Volgens de jury onderscheidt Mollura zich door zijn passie en de wijze waarop hij het publiek weet mee te nemen in zijn verhaal. Hij liet een perfecte balans zien tussen show en technische vaardigheden.

Eindklassement

Dutch Coffee in Good Spirits Championship 2014


1e José Mollura
2e Mark Hermens
3e Frans Taapken
4e Esther Maasdam
5e Kevin Kroon

Dutch Coffee in Good Spirits Champion


Mollura zelf is erg blij met zijn overwinning. "De competitie is hoog. De meeste finalisten zijn al Nederlands kampioen geweest in andere disciplines. Esther Maasdam is Nederlands Kampioen Latte Art. Frans Taapken behaalde de eerste plaats in de Dutch Brewers Cup. Dan moet je jezelf toch blijven verbeteren. Daarom blijf ik innoveren. Ik maak gebruik van de nieuwste technieken en zorg ervoor dat mijn presentatie tot in alle details klopt."

Melbourne

José Mollura vertegenwoordigt Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen Coffee in Good Spirits 2014 in Melbourne, Australiė. De van oorsprong Argentijnse kampioen is blij dat hij Nederland mag vertegenwoordigen, omdat de Nederlandse koffie-industrie hem veel mogelijkheden heeft geboden om zich te ontwikkelen.

Het Dutch Coffee in Good Spirits Championship


Een wedstrijd voor barista's en bartenders. Hier draait alles om de combinatie van koffie en alcohol. Het Coffee in Good Spirits Championship brengt de werelden van barista's en bartenders samen op één podium.

Tijdens de wedstrijd maken de deelnemers twee Irish Coffees en signature cocktails met koffie. De jury beoordeelt zowel de smaak van de dranken als de presentaties van de deelnemers.

Share:
Terug