SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag voor het ..."/> Haagse Latte Art Kampioenschappen: 'Koffiefeest van het jaar!' | Specialty Coffee

Haagse Latte Art Kampioenschappen: 'Koffiefeest van het jaar!'

Op maandagavond  9 december 2013 komen de beste barista's, de grootste koffiefans en hun gevolg naar SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag voor het koffiefeest van het jaar.

Haagse Latte Art Kampioenschappen

De Haagse Latte Art Kampioenschappen worden voor de derde keer georganiseerd door Espresso Service West. Eerdere winnaars van de wisselbeker en eeuwige roem waren Jeroen Veldkamp en Nick Vink.

Prrrrijzen

Ook dit jaar zal de Haagse Latte Art Kampioen (die overigens niet persé uit Den Haag hoeft te komen) naar huis gaan met de wisselbeker. Omdat niet alleen de beste figuren in de latte een prijs verdient, zullen ook andere eigenschappen van de deelnemers worden beloond.

Charmant talent?

Zowel de meeste charmante als de meest talentvolle deelnemer zal naar huis gaan met een prachtige prijs. De deskundige jury en ESW's Henk Langkemper zullen samen de winnaars aanwijzen.

Feestje

Hoewel de Latte Art wedstrijd een belangrijk onderdeel van de avond is, blijft de hoofdrol voor gezelligheid en plezier. Je bent welkom:

Maandag 9 december, 19.00 uur

SuperMarkt, Grote Markt in Den Haag

Toegang is gratis

Share:
Terug