Horeca Crowdfunding Nederland

Platform voor ondernemers en investeerders

Een eigen zaak opzetten, dat is de droom van veel horeca-professionals. Veel van deze dromen stranden door het gebrek aan financiële middelen om een eerste investering te doen. Zonde, want horeca ondernemers zorgen juist voor bruisende energie in de sleurende economie.

Horeca Crowdfunding Nederland

Horeca Crowdfunding Nederland is het eerste crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. De horeca is bij uitstek een sector waarbij de kredietverstrekking vanuit bancaire instellingen uitzonderlijk moeizaam is, veelal zelfs onmogelijk.

De kredietverstrekking richting de horeca dreigt momenteel volledig stil te komen liggen. Hierdoor komen onderscheidende en interessante startups niet van de grond en dreigen gezonde reeds gevestigde horeca-ondernemingen ook (onterecht) de dupe te worden van de algehele economische malaise.

Dit crowdfunding platform brengt investeerders en horeca-ondernemers tot elkaar, zodat de Nederlandse horeca kan blijven innoveren en gepassioneerde, succesvolle horecaconcepten kunnen blijven bestaan.

www.horecacrowdfunding.nl

Share:
Terug