Oproep: Wega wants you!

Laat je barista-skills zien tijdens HOST13

Wega lanceert de Wega Concept Barista versie tijdens HOST13, in Milaan 18-22 oktober 2013. Zonder barista is deze machine niet compleet. Wega geeft barista's een podium om hun skills te laten zien tijdens HOST13. Misschien staat jouw naam straks op de line-up!

Trouwe bondgenoot van barista's

Het Italiaanse Wega werd in 1985 opgericht met als doel topkwaliteit espressomachines te bouwen voor de professionele gebruiker.

In die doelstelling is Wega meer dan geslaagd. Wega is uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Zij exporteert naar 89 landen en wordt door professionele gebruikers beschouwd als de top in gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Internationale tentoonstelling

Wega roept in de 89 landen barista's op om samen een baristatentoonstelling samen te stellen. Nederland, met Espresso Service West als importeur, is één van die landen.

Ieder barista staat twintig minuten in de schijnwerpers op de stand van Wega tijdens HOST13, de grootste horecabeurs van Europa. Dit is geen competitie en Wega zorgt voor een passende beloning voor iedere barista die onderdeel is van de barista-tentoonstelling.

Show your skills

Ga je in oktober naar HOST en wil je kans maken op een plaats op de lijst van internationale barista's en laten zien waar je voor staat? Stuur dan een e-mail naar redactie@esw.nl.

Share:
Terug