Coffeelovers paradise geopend

De stilletjes geopende espressobar van CoffeeCompany aan de Oosterdokskade(CCO) zal ongetwijfeld uitgroeien tot de meest besproken nieuwe koffiebar in Nederland. Waarom? Voor elke vorm van media is CCO een item van formaat. Communiceer je als medium over beleving in de horeca zoals Venuez of FoodInspiration? Dan schiet je hier heel wat geheugenkaartjes vol met met vettte pics van raw design en de la Marzocco Strada. En als we een beetje cynisch mogen zijn; het helpt zeker dat CCO in Amsterdam is gevestigd, vestigingsplaats van vrijwel alle media en een item om de hoek is wel zo handig...Ook de culinaire bladen kunnen,al dan niet met gewenste diepgang, hun pagina's vullen over de koffie, de hype en de trends. CCO heeft de looks en de contents en brengt bijna alles onder één dak samen! Met CCO laat CoffeeCompany  zien wat hun nieuwe huistijl wordt en welke richting ze met hun 'concept' willen inslaan. Genoeg te te schrijven dus...  

Maar waarom bijna

Op zo'n 5 minuten fietsen is aan het Zeeburgerpad 137 heeft CoffeeCompany een grote stap gezet eveneens zojuist geopend branderij en proeflokaal. Je vindt er een  'knalgroene' -bianchi kleurige brander W/15 van Giesen, nog een kleine Giesen W/1 en daarnaast  een La Marzocco FB/80 en alle slow coffee tools. Manager Jasper Uhlenbusch: "Met deze branderij zetten wij een volgende stap in onze zoektocht naar speciale koffies met unieke smaken. Sinds 1996 is Coffeecompany namelijk bezig mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van koffie. Er gebeuren veel spannende dingen op het gebied van koffie, en de kennis die we daarover opdoen willen we via onze eigen koffiebranderij en proeflokaal gaan delen met het publiek.

Er staan echt koffie-toppers in beide zaken. Geloof ons, hier ga je de top in koffiebereiding en beleving ervaren. Van het branden, cuppen tot 'tig' zetmethodes. Kim, Stijn, Jasper, Nathan, Tom, Leslie.... we komen eraan!

Foto Facebook CC, Kim en Stijn

Foto Facebook CC

Coffee Company Oosterdok , Oosterdokskade 137, Amsterdam

Coffee Company Oosterdok Branderij en Proeflokaal, Zeeburgerpad 1 , Amsterdam

Share:
Terug