"/> ESW kiest voor Numi Tea | Specialty Coffee

ESW kiest voor Numi Tea

Bij de keuze voor een biologische thee is ESW niet over een nacht ijs gegaan."Natuurlijk is een goede smaak een belangrijk criterium", vertelt eigenaar Henk Langkemper. "Maar het wordt pas interessant als het milieu én de smaak er beiden van profiteren. Voor het maken van thee maakt Numi alleen  gebruik van echt fruit, bloemen en kruiden. Dus geen oliën of smaakstoffen.Dit maakt het al tot een unieke biologische thee met een pure smaak. Numi thee is bovendien gecontroleerd biologisch en gegarandeerd pesticidenvrij. Deze stoffen komen dus niet in kopje thee of het milieu terecht."

Biologisch en Fair Trade

Numi betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekert Numi van de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten. Thee en kruiden zijn gecertificeerd Biologisch, Fair Trade, Kosher en Halal. 

Afbreekbare theezakjes

De theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Numi volgt niet de trend van ‘Silky’ het doorzichtige theezakje van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar. 

Per 1 september wordt Numi geleverd via ESW in Den Haag

Share:
Terug