Nieuwe Doppio Rotterdam

Aan het Kruisplein te Rotterdam heeft Doppio Espresso haar twintigste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in een kantorencomplex tegenover de nieuwe entreehal van het Centraal Station.Aan de lange leestafel van deze Doppio kunnen mensen een kop koffie drinken terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. In de gezellige ‘kamertjes’ wordt het woonkamergevoel gecreëerd met lounge zitjes die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials.

Foto: Facebook Doppio Rotterdam

Vijf jaar geleden vestigde de espressobar zich ook al in Rotterdam; de populariteit van de vestiging aan de Wytemaweg heeft Doppio Espresso doen besluiten een tweede vestiging in Rotterdam te openen. Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Onlangs sloot de vestiging van de franchiseformule in Den Haag.

Foto: Facebook Doppio Rotterdam

Doppio Espresso Rotterdam - Kruisplein is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 21 juni een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Rotterdam en omgeving te veroveren.

www.doppio-espresso.nl

Foto: Facebook Doppio Rotterdam

Share:
Terug