Opening DE Koffie-Café

Rotterdam, 20 februari - Het wemelt van de koffie-verkooppunten op én rond het schitterende Rotterdamse Centraal Station. Hoe dat op termijn uitpakt, zal de tijd leren.

Hopelijk vinden alle ondernemers genoeg reizigers bereid om even koffie te halen bij een van hun koffie-fomules. Er is dus nu in ieder geval nog een kraam op deze drukbezochte koffiemarkt bijgekomen, namelijk een Nationale Nederlanden Douwe Egberts Koffie-Café. En die mag gezien worden!
Met het koffiecafé met een oppervlakte van 350 m2 wil Nationale Nederlanden een verbinding aangaan met de stad en haar bewoners. Even werken, van kunst genieten in de Art-Expo ruimte, een krantje lezen of een kop koffie drinken.

'In het café zullen regelmatig workshops worden georganiseerd. bijvoorbeeld over koffie en kunst.' aldus Tom Kliphuis CEO van Nationale Nederlanden.' 

De openingsexpostie is een satelliet-tentoonstelling van "The Fashion World of Jean Paul Gaultier; 'From Sidewalk to the Catwalk in samenwerking met de Kunsthal.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER of FACEBOOK pagina

Gerelateerde producten

 1. ENA Micro 9 One Touch

  info
 2. ENA 7

  info
 3. ENA 9 One Touch

  info
 4. F7

  info
 5. ENA Micro 1

  info
 6. J7

  info
 7. J9 One Touch

  info
 8. J9 One Touch TFT

  info
 9. Z7 One Touch

  info
Reageren

Reactie toevoegen

Lees reacties

Dave van Galen

Ik ben erg benieuwd naar de koffie strijd op Rdam CS.
Persoonlijk denk ik dat op Rdam CS een ware koffie-oorlog op gang gaat komen/is. Zeker als de nieuwe koffie vestigingen ook nog open gaan.
Ben erg benieuwd!

NN DE Cafe

Meer info is te lezen op http://www.nndecafe.nl/home.htm en https://www.facebook.com/nndecafe

Share:
Terug