Coffee Bean & Tea Leaf is afkomstig uit Californie (opgericht 1963) en heeft inmiddels ongeveer 900 vestigingen in diverse continenten. Nu maken zij ..."/> Coffee Bean naar NL | Specialty Coffee

Coffee Bean naar NL

The Coffee Bean & Tea Leaf is afkomstig uit Californie (opgericht 1963) en heeft inmiddels ongeveer 900 vestigingen in diverse continenten. Nu maken zij met de opening begin van dit jaar van een vestiging in Amsterdam de overstap naar de oude wereld.

Franchise-gever Marten van Maastrigt laat het volgende weten op zijn website:

The Coffee Bean & Tea Leaf heeft een prima locatie gevonden voor een eerste vestiging in Nederland. Op één van de drukste punten in Amsterdam. Het pand komt begin 2013 beschikbaar, is ca 100m2 en beschikt over een zonnig gelegen terras. 


The Coffee Bean & Tea Leaf werkt bij voorkeur met franchise-partners die 15 of meer vestigingen openen. De zoektocht naar een Nederlandse partner die hier interesse in heeft is nog in volle gang. Voor de eerste Amsterdamse vestiging is een franchise-partner gevonden.

The Coffee Bean & Tea Leaf is afkomstig uit Californie, USA en heeft inmiddels ca 900 vestigingen in diverse continenten. De Amsterdamse vestiging wordt één van de eerste in Europa.

Meer weten?
Marten van Maastrigt
marten@defranchiser.nl
+31653394682

Share:
Terug