Latte Art en Cuptasting Kampioenschap 2013

SCAE Nederland organiseert ook dit jaar weer het latte art en het cuptasting kampioenschap. De inschrijving is zojuist geopend.

Met latte art versiert de barista zijn espresso met een persoonlijke en kunstzinnige handtekening. Het NK Latte Art daagt barista’s uit tot creatieve hoogstandjes en trakteert het publiek op koffiebeleving van een bijzonder hoog niveau. De voorrondes vor latte art vinden plaats op 11, 18 en 25 maart in Amersfoort. De finale vindt plaats tijdens het event 'Beleef Smaak', 27 - 29 mei in Houten. Kosten € 29,75. Schrijf je nu in op de SCAE site!

Cuptasting

Bij het cuptasting kampioenschap moeten de deelemers zognaamde triangels van koffie proeven. Elke triangel bestaat uit 2 gelijke en één afwijkende kop koffie. Aan de deelnemer de taak om de afwijkende te herkennen. Het mooie aan dit kamioenschap is dat je er niet eens een koffieliefhebber voor hoeft te zijn en je ook niet eideloos hoeft te trainen. Goed verschillen kunnen proeven daar draait het om! Het Nederlands kampioenschap  Cup Tasting 2013 zal worden gehouden tijdens het evenement Beleef smaak van 27 t/m 29 mei (exacte datum nog niet bekend). Kosten € 25,-

Schrijf je nu in op de SCAE site!

Share:
Terug