ANNE&MAX OPENT VESTIGING IN LEIDEN

Haarlem – Medio januari opent Anne&Max haar vierde vestiging, gelegen aan het Gangetje 2 te Leiden. Op deze monumentale plek in de binnenstad van Leiden zal Anne&Max haar gasten verwelkomen voor ontbijt, koffie, lunch en High tea.

Anne&Max is zeer verheugd zich te kunnen vestigen in een stad met zoveel historie. De nieuwe vestiging aan het Gangetje bevindt zich in een prachtig hoekpand met grote ramen en is gelegen aan een van de drukste wandel- en fietsroutes van Leiden; een ideaal afspreekpunt. 

Anne&Max heeft een zorgvuldige afweging gemaakt voor de inrichting van deze bijzondere locatie waarin ook de geschiedenis een plaats krijgt. Naast grote stoelen voor de ramen om te kunnen genieten van het uitzicht en handige werkplekken voor ‘thuiswerkers’ en ZZP-ers is er in samenwerking met het Regionaal Archief Leiden een muur ingericht om de historie van de locatie en de stad te belichten.

‘Het is voor Anne&Max van groot belang om betrokken te raken bij de Leidse gemeenschap en we hopen met deze vestiging een goede bijdrage te kunnen leveren aan de buurt en een echte huiskamer te worden voor haar bewoners.’

De vestiging in Leiden zal geleid worden door de franchisenemer Sander van Bentem. Sander is een ervaren horecaman die met deze nieuwe Anne&Max vestiging zijn droom werkelijkheid ziet worden om een bijzondere dagzaak in Leiden te voeren.

Anne&Max Leiden, Gangetje 2, 2311 ER  Leiden 

http://youtu.be/jpDo-mMhKMQ

Share:
Terug