Mark Jordaan schoot onderstaande video met z'n iPhone van het nieuwe Starbucks op Rotterdam CS. "En nu is het nog relatief rustig" ..."/> Stormloop op Starbucks Rotterdam CS | Specialty Coffee

Stormloop op Starbucks Rotterdam CS

Onze razende reporter Mark Jordaan schoot onderstaande video met z'n iPhone van het nieuwe Starbucks op Rotterdam CS. "En nu is het nog relatief rustig" wist een van de barista's hem met zweetdruppels op het voorhoofd te vertellen.
 Binnenkort kunnen we dus Abercrombie & Fitch-achtige taferelen verwachten: paaltjes met linten om de toeloop in goede banen te leiden. Mark ging ook nog even langs bij zijn oude werkgever Lebkov in het Groothandelsgebouw, net buiten het Centraal Station. Ook daar was het druk, razenddruk zelfs! Zijn oud-collega Coen van Sprang is daar trouwens aan zijn laatste werkweek begonnen. Donderdag kun je deze dude met zijn lange lokken voor de laatste keer achter de Linea's bewonderen. Vrijdag zit Coen met zijn meisje op 10 kilometer hoogte op weg naar Thailand. Goede vakantie Coen en Leonoor! Coen gaat 2 januari van start bij Bocca in Dronten.

Inzet: Abercrombie & Fitch Savile Row Londen

Tot zover het nieuws van onze Rotterdamse redactie...

Reageren

Reactie toevoegen

Lees reacties
Share:
Terug