SCREAMING BEANS NEW HOTSPOT

Coffee, Food and Wine Experience

Screaming Beans koffiekwaliteit, een uitgelezen collectie wijnen, lounge gelegenheid en een verfijnde keuken, dat zijn de pijlers waarop het nieuwe Screaming Beans rust . Initiatiefnemers Charlotte Bubeck en Dick van den Heuvel zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Voor de ontwikkeling sloegen zij de handen ineen met de Gentse architect Glenn Sestig, Edmond Asseily, eigenaar en initiatiefnemer van Burgundy WineBar en chef-kok Jacob Jan Boerma van de Leest in Vaassen. 

Specialtycoffee's Maarten van der Jagt peilde van de week de kwaliteiten van dit doorbrekende concept en was onder de indruk. Een inspirerende hotspot gerund door een mix van barista's (Boaz Bosboom, Bonnie van Poortvliet, Niels Verkade, Sybilla Jimmink) sommeliers (Ruth Siegers en Jan-Willem Ket), gastvrouw Eva Rodenrijs en de chef-kok Hugo Engels. 

Wat: Eigen selectie koffies van Trabocca die worden gebrand door Bocca, Thee van Ann Vansteenkistewijnen 99% oude wereld, veelal eigen import met veel bourgognes | keuken moderne en lichte stijl door chef-kok Hugo Engels in samenwerking met Jacob Jan Boerema|Hoe: Van Pacojet tot Überboiler en van V60 tot een naked uit een Kees van der Westen Spirit en Mirage | Waar: Eerste Constantijn Huygenstraat 35, Amsterdam T: (020) 616 07 70

En de Screaming Beans aan de Hartenstraat? Wordt verbouwd en in dezelfde stijl ingericht als de nieuwe Screaming Beans. 

Share:
Terug