ESW Importeur van Bunn

Espresso Service West in Den Haag is importeur  van het fameuze merk BUNN. Het Amerikaanse topmerk heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van filterkoffiesystemen voor de professionele gebruiker. Door de sterke opkomst van slow coffee constateerde ESW een sterk toenemende vraag naar zeer precies afregelbare filterkoffie systemen en heet water apparatuur. De range van producten die Bunn op dit vlak voor de profesional biedt is uitzonderlijk. Voor iedere capaciteit heeft Bunn een een pruduct in haar gamma Op dit mometn heeft ESW de volgende systemen op voorraad:

Bunn Infusion Brewer

De ICB beschikt over BrewWISE® technologie, een gemakkelijk te programmeren digitaal display en zet in 3,8 of 5,7 l schenkkannen.


Het BrewWISE® digitaal systeem kan een verscheidenheid aan koffiezet recepten opslaan. Pre-infusie en pulse brew technologie dragen bij tot een maximale aroma extractie. Door gebruik van de drie koffie-profiel per-selectie toetsen, verzekert u dat uw klanten elke keer dezelfde grootse koffie krijgen. De ICB laat u halve of volledige porties zetten, rechtstraaks in een 3,8 l airpot of 3,8/5,68 l baseless ThermoFresh® schenkkan. 
Alle schenkkannen zijn gemakkelijk naar vergaderzalen, ontbijtkamers of een andere afgelegen lokatie te vervoeren. Gemakkelijk te onderhouden machine met toegang boven en vooraan tot al zijn componenten.

Precisie heetwater station H5A

Met bijna 70 liter/uur heeft de BUNN H5EA een capaciteit die in de zwaarste gebruikssituaties voldoende is. De temperatuur is daarbij instelbaar van 18  tot 96 graden Celsius. 

De afwerking waarvoor Bunn bekend staat is tot in de kleinste details herkenbaar. De hoogste kwaliteit RVS, een solide chassis en een thermisch geïsoleerde waterkraan, alles is gemaakt voor jarenlang probleen gebruik.

Voor meer informatie klik hier.

H5EA Heetwater systeem

Digital ThermoFresh Server en Standaard

 

Thermofresh servers houden dranken op een optimale temperatuur. De vacuüm-isolatie van de server is zo goed dat hiervoor geen enkele energie nodig is.

De Thermofresh Server is de ideale partner voor Bunn Coffee Brewers uit de ICBITCBSingle TF en Dual TF serie.

Voor de Thermofresh server is bovendien een speciale standaard  (zie afbeelding) ontwikkeld. De uitneembare lekbak is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Bijzonder aan De digital ThermoFresh Server is ingebouwde timer. Deze 'wekker' is tot maximaal 4 uur tijd instelbaar en maakt eenvoudig aflezen van de verstreken bewaartijd mogelijk.  

Thermofresh server en standaard

Voor meer informatie klik hier

Multi-hopper Koffiemolens

 

Bunn’s superieure koffiemaalsystemen zijn toegesneden op de professional die meerdere soorten koffie in verschillende maagraden en doseringen wil gebruiken.

Voor meer informatie klik hier

 

 

Gerelateerde producten

  1. Hot Water Dispenser

    info
Share:
Terug