Mahlkönig Vario Home

Grootste bereik in klein formaat

De Mahlkönig Vario Home is ontwikkeld met de professionele barista en de gepasionneerde thuisbarista in gedachten. Met het uiteindelijk product hebben de ingenieurs van Mahlkönig voor beide doelgroepen een molen ontworpen die met zijn specificaties 'best for both worlds' biedt.

De professional zal de Vario Home een plaats op zijn bar willen inruimen voor de inzet als tweede molen. Met name de barista die molen zoekt voor zijn een brewbar (filter)en andere slow coffee zetmethodes vindt in De Vario Home zijn ideale tool om snel de ideale maalgraad in te stellen. De molen heeft een groot bereik - van zeer grof tot zeer fijn. De Vario Home wordt door professionals niet alleen voor slow coffees gebruikt maar net als de Mazzer Mini ook als tweede molen voor een 'koffie van de week' naast de espressomachine.

De thuisbarista heeft met de Vario Home echt een ideale molen in handen. Naast de voordelen die de molen voor de professional biedt heeft een Vario Home met name voor de thuisbarista een ideale eigenschap. Bij dit grind on demand maalwerk blijft vrijwel geen gemalen koffie achter tussen schijven of in de uitloop. Dit betekent dat het voormalen om resten maalsel weg te malen bij de Vario Home niet nodig is. Daarnaast neemt de molen met zijn kleine 'footprint' weinig ruimte in beslag.

Voor specificaties en productinformatie, ze downloads onderaan deze pagina.

Verkoopinformatie

Dit artikel kunt u direct via esw.nl bestellen. Voor meer informatie neem contact op met Espresso Service West : +31 (0)70 - 362 48 72

Downloads

Gerelateerde producten

  1. Vario Home

    € 540,00 info
copyright © 2017 Specialty Coffee - ESW - voor reacties: redactie@specialtycoffee.nl